Garë peshkimi në kuadër të 100 vjetorit

Unknown | Sunday, November 18, 2012 |


Në kuadër të 100 vjetorit të pavarësisë së Shqipërisë është mbajtur një garë peshkimi me përfaqësues nga qytete të Kosovës dhe shtetet e rajonit.
Gara është organizuar nga Federata e peshkatarëve Sportiv të Kosovës e përkrahur nga Ministria e Kulturës.
Në këtë garë vendin e parë e zuri përfaqësuesja e Maqedonisë./Indeksonline/

Category:

Ju pelqen artikulli shperndaje me shoke!