E tmerrshme: Djaloshi 20 vjeçar bie nga motori i bores dhe vdes (video)

Lina's | Friday, February 01, 2013 |


Sportisti extrem, Caleb Moore (20) ka vdekur pas lëndimore që mori gjatë garave “X games” me motor të borës.

Ky sportist, për të cilin miqtë dhe kolegët thonë se ishte i pandalshëm dhe sportist me zemër të madhe, ka marrë pjesë në garat me motor bore, derisa pas një hedhje të pasuksesshme, motori e godet duke i shkaktuar vdekjen. (ORAinfo)

Category:

Ju pelqen artikulli shperndaje me shoke!