Rreth nesh

SportiSot është faqe ku mund të gjeni lajmet e fundit nga sporti shqiptar dhe nga sporti ndërkombëtar.

U krijua më 16 janar të vitit 2009 dhe deri më sot janë postuar më shumë se 30,000 lajme nga kategori të ndryshme sportive: futboll, basketboll, tenis, formula 1, boks e shumë kategori tjera.

Mesatarisht postohen 20 - 25 lajme në ditë e në raste të veçanta edhe më shumë.

Të gjithë vizitorëve të faqes iu urojmë lexim të këndshëm në faqen tonë.