Futboll edhe not, japonezët s’ndalen dot VIDEO

Unknown | Sunday, November 18, 2012 |


Ndeshja e ligës së futbollit japonez mes Fc Tokyos dhe Kobes ishte më së paku një ndeshje futbollit. Para dhe pas ndeshjes kishte rënë shi, gjë që kishte vështirësuar kushtet për lojë.
Por japonezët nuk u ndalën dhe zhvilluan lojën deri në fund. Mirpo loja e zhvilluar më shumë kishte notime e rrëzime nëpër shi, se sa aksione të bukura e futboll.
Kobe u gjindë më mirë në këtë fushë duke fituar ndeshjen me rezultat 1 me 0.

Category:

Ju pelqen artikulli shperndaje me shoke!