Brazil 2014

Kampionati Botëror i Futbollit 2014 do të jetë edicioni i 20 i Kupës së Botës, një turnament botëror që do të zhvillohet në Brazil nga data 12 Qershor deri në datën 13 Korrik. 

Kjo është hera e dytë që ky turnament zhvillohet në Brazil. Brazili u bë shteti i pestë që është mikpritëse e dyfishtë e një Kupe Bote pas: Meksikës, Italisë, Francës dhe Gjermanisë .