Atletja që the ligjet e fizikës, shikoni çfarë ushtrimesh realizoi që u ndaluan rreptësishtë nga komisioni!!! (video)

Lina's | Sunday, April 07, 2013 |


Edhe pse ishte viti 1972, mjaftoi që të shkruhej në histori si atletja më e aftë në ushtrimet e saj dhe që la me gojë hapur miliona shikues!

Fjala për atleten Olga Korbut, ose e quajtur ndryshe “Atletja që theu ligjet e fizikës”, duke detyruar komisionin e vlerësimeve të ndaloj ushtrimet që ajo realizoj për rrezikshmërinë e tyre dhe pamundësinë e atleteve ti realizojnë ato.

Figura historike e “Korbut Flip”, konsiderohet si më e vështira dhe u ndalua rreptësishtë të realizohej, por në vitin 1972 bëri që të teleshikuesit të ngrijnë para ekranit duke i magjepsur ata./alb-observer.com/

Shikoni ushtrimet e saj marramendëse që edhe sot e kësaj dite konsiderohen si “thyerja e ligjeve të fizikës”:

Category:

Ju pelqen artikulli shperndaje me shoke!