Gjysmë e zhveshur në fushë, lojtarët mendjen te topi (Video)

Edw | Thursday, May 02, 2013 |

Nëse ndeshja amatore mes Real Goth FC dhe The Whitby e zhvilluar në Anglinë Veriore ka bërë xhiron e botës në internet, merita nuk i takon as skuadrave dhe asnjë prej lojtarëve të tyre, por një vajze.
Vajza gjysmë e zhveshur është futur në fushë dhe e ka përshkruar të gjithë me një vrap të lehtë, pro ajo që çudit më shumë është fakti se asnjë prej futbollistëve nuk e ka ndërprerë ndeshjen dhe kanë vijuar normalisht. 

Category:

Ju pelqen artikulli shperndaje me shoke!