E vërteta mbi moshën e Falcaos

Ismail Sinani | Friday, July 26, 2013 |

Duket se debati i fundit në lidhje me moshën e vërtetë të Radamel Falcaos po merr fund. Ditët e fundit doli në skenë një dokument sipas të cilit sulmuesi kolumbian i Monacos kishte lindur në vitin 1984″>1984 dhe jo në në 1986, siç dihet edhe zyrtarisht.
Por gazeta “El Tiempo” ka arritur të sigurojë dokumentin zyrtar të lindjes së Falcaos dhe në të vërtetë “El Tigre” është 27 vjeç dhe jo 29.

Category:

Ju pelqen artikulli shperndaje me shoke!