Goditje ‘Kung-Fu’ për kundërshtarin (Video)

Lina's | Friday, May 10, 2013 |

Ndonjëherë thuhet se kartoni i kuq është i tepërt, por ka edhe raste të tilla specifike ku nuk mjafton. Shikoni çfarë ka ndodhur në Estoni: një futbollist, i ndodhur nën presingun e kundërshtarit, vendos të bëjë vetëgjyqësi duke shkaktuar një faull që një karton i kuq nuk e shlyen aspak. Përveç kësaj, kur kundërshtari është në tokë e godet edhe një herë me top. Dhe mbi të gjitha gjithçka para syve të arbitrit…/Fish Media/


Category:

Ju pelqen artikulli shperndaje me shoke!