Di Canio gati të shpenzojë

Lina's | Tuesday, August 27, 2013 |

Paolo Di Canio shprehet i gatshëm të shpenzojë edhe disa para deri në mbylljen e afatit kalimtar të verës.

''Unë nuk mund të them emra, por do jetë dikush që do të vij në ditët e ardhshme'' ''Ne ende kemi gjashtë apo shtatë ditë. 

Nuk dua ta humbasë energjinë time , pasi kemi ndeshje nesër dhe të shtunën'', tha Di Canio ./veqsport.com

Category:

Ju pelqen artikulli shperndaje me shoke!