Januzaj rrëfehet shqip

Ilir Tërstena | Wednesday, October 16, 2013 | 0 Komente

Ylli që ka marrë Evropën stuhishëm, Adnan Januzaj për herë të parë i ka folur ndonjë mediumi botëror dhe kjo ekskluzivisht për atë shqiptar KTV, respektivisht për emisionin Interaktiv. “Ekskluzivitet i Lartë. Adnan Januzaj flet për herë të parë për një media botërore. Dhe në Shqip. Në Interaktiv”, ka shkruar Rexha në Facebook.Adnan Januzaj pritet që të zbuloj shumë të fshehta të tij të cilat deri më tani nuk i ka ditur askush.Kosovari që do të përgjigjet në të gjitha pyetjet në gjuhën shqipe mbase edhe mund të na gëzoj sot me ndonjë lajm ekskluziv. 

Category:

Ju pelqen artikulli shperndaje me shoke!

0 Komente

Shkruani Komentin Poshtë...