Messi vs Ronaldo: Cili është mbreti i faullave? (Video)

Ilir Tërstena | Wednesday, April 17, 2013 |

Ronaldo apo Messi, cili është mbreti i faullave sot? Çdo portier ndihet në siklet kur përballë ka portugezin ose argjentinasit, të cilët bëhen gati për ta goditur gjuajtjen e lirë. Por, shtrohet pyetja, cili është më i rrezikshëm nga faulli. Më poshtë mund ta shihni një video të kombinuar me goditjet e lira të Messit dhe Ronaldos, ndërsa cili është më i mirë në këtë aspekt, vlerësojeni vet. /Fish Media/

Category:

Ju pelqen artikulli shperndaje me shoke!