Beckham në Shanghai, 10 të plagosur

Ismail Sinani | Friday, June 21, 2013 |

Dhjetë persona të plagosur prej të cilëve 5 janë shtuar në spital: është ky bilanci i incidentit të ndodhur në Kinë në Universitetin Tongji gjatë përpjekjeve për të parë David Beckham. Ish lojtari anglez i ndodhur në Shanghai për të promovuar sportin e futbollit vizitoi kampusin e Universitetit si dhe disa lojtarë.
Megjithatë policët nuk ia dolën dot të mbanin në kontroll turmën e shumte te njerëzve të emocionuar për ardhjen e “Spice Boys”, ku këta të fundit thyen dhe barrierat mbrojtëse.
Per pasoje 10 persona u plagosën. Gjithashtu për shkak të situatës katotike, të gjitha aktivitetet e planifikuara u anulluan.

Category: ,

Ju pelqen artikulli shperndaje me shoke!