Dhurata e Guardiolas

Ismail Sinani | Monday, June 24, 2013 |

“Bayern është një mundësi e madhe për mua si trajner. Kalova një periudhë fantastike te Barcelona, por kisha nevojë për një sfidë të re. Jam i gatshëm të jap më të mirën nga vetja për të krijuar edhe këtu një epokë krenarie. Unë jetova një vit në New York duke vrojtuar gjithçka nga atje. Kam presion të madh sepse nuk është lehtë të drejtosh një klub të madh dhe të suksesshëm, por do ta marr përsipër gjithë barrën” tha Guardiola pasi është prezantuar edhe zyrtarisht te Bayern Munchen.

Category:

Ju pelqen artikulli shperndaje me shoke!