Ja qfarë do ti sjell shumë miliona Bales !

Ismail Sinani | Tuesday, June 18, 2013 |

Bale bëhet edhe me m5 shum5 miliiona. Ai feston çdo gol të shënuar duke demostruar një zemër me duar. Ky festim së shpejti do të bëhet markë dhe siç raporton “Daily Mail” do të quhet “Eleven of Hearts”.Kjo fushatë pritet të sjellë në arkat e yllit uellsian të Tottenham rreth 11,7 milionë euro.

Category:

Ju pelqen artikulli shperndaje me shoke!