Messi i rrezikuar nga Neymar, ja pse !

Lina's | Friday, June 07, 2013 |

Me tranferin e Neymar, Sandro Rosell ishte i vetëdijshëm për rreziqet e mundshme për shkak të asaj se si Messi mund të reagojnë për të pasur një konkurrent në fushë si ylli brazilian Neymar. Pas ardhje së Neymar kanë filluar edhe diskutimet e shumta se a po rrezikohet ylli i Barces Leo Messi.
Messi reagoi shumë pozitivisht në vendimin e klubit dhe e inkurajoi për të shkuar përpara se bashku me brazilianin. Leo kupton fare mirë se ai dhe klubi nevojë për një tjetëri. Jo të gjithë pesha duhet të bjerë mbi shpatullat e Messi-së.Ai nuk kishte ndonjë kundërshtim në të gjitha, ka thënë Rosell .
Barça ia shpjegoi Neymarit, se Leo do të vazhdojë të jetë bosi dhe udhëheqja e tij nuk mund të sfidohet./Fish Media/

Category:

Ju pelqen artikulli shperndaje me shoke!