Super gol parabol në kampionatin Irlandez (Video)

Ismail Sinani | Wednesday, June 19, 2013 |

Gol i jashtëzakonshëm në kampionatin irlandez.Në ndeshjen mes Cork Cityt dhe Droghedas, futbollisti Daryl Horganka shënuar këtë super gol.
Kjo parabol është njëra ndër golat më të mirë të futbollit.

Category:

Ju pelqen artikulli shperndaje me shoke!