Valdes qëndron në Barcelon?

Ismail Sinani | Monday, June 24, 2013 |

Victor Valdes ka rikonfirmuar planet për të qëndruar te Barcelona deri në fund të kontratës së tij.
Valdes ka përsëritur qëndrimin e tij për t’u larguar nga Barcelona pasi të mbyllë edhe vitin e fundit të kontratës së tij.
“Mendoj se ciklit tim si lojtar i Barcelonës do t’i vijë fundi kur kontrata ime të skadojë në vitin 2014”.
“E kuptoj se me më shumë se 12 muaj paralajmërim duhet të jetë një kohë e mjaftueshme për të gjetur zgjidhjen më të mirë për klubin dhe për lojtarin, ashtu që Barca të vazhdojë të fitojë si edhe unë”, ka thënë Valdes.

Category:

Ju pelqen artikulli shperndaje me shoke!