Ribery rrëzon për tokë fizioterapeutin (Video)

Ismail Sinani | Friday, July 05, 2013 |

Ylli francez është parë duke bërë një truk qesharak me bashkëlojtarin e tij, Diego Contento. Ribery bashkë me Contenton i’a montuan fizioterapeutit Gianni, të cilin e rrëzuan për tokë.
Ribery u bë pengesa e Giannit, ndërsa Contento e shtyeu atë për ta rrëzuar mbi Riberyn. E tëra përfundoj miqësisht dhe në humor ndërsa Ribery i kërkoj falje për gjestin e bërë.

Category:

Ju pelqen artikulli shperndaje me shoke!