Neymar i nënshtrohet operacionit

Ismail Sinani | Friday, July 05, 2013 |

Ylli brazilian do të operohet të premten nga bajamet. Mjekët e Federatës braziliant të Futbollit dhe ata të Barcelonës e kanë këshilluar që ta bëjë një gjë të tillë, për t’u lehtësuar në fyt.
Ky operacion do të bëhet për të përshpejtuar rritjen e kilogramëve të Neymar. Mjeku i skuadrës së Barcelonës dhe ai i Brazilit janë pajtuar që ylli brazilian duhet të shtojë kilogramë.

Category:

Ju pelqen artikulli shperndaje me shoke!