Luaj mirë ose e ‘han’ këpucë kresë

Ilir Tërstena | Monday, October 14, 2013 | 0 Komente

Trajnerët zgjedhin mënyra të ndryshme për t’i motivuar lojtarët e tyre, duke biseduar me ta dhe duke u dhënë instruksione se si të veprojnë në fushën e blertë. Mirëpo, një trajner në Jordani e ka përdorur një strategji krejt ndryshe dhe të paimagjinueshme. Trajneri Aiman Al Keser, që udhëheq një skuadër të të rinjve në Jordani, nuk përton t’i kërcënojë lojtarët e tij me këpucë kresë, nëse nuk i përmbushin detyrat që kërkon ai. lëshojë atyre edhe në këpucë kokës. Ky definitivisht nuk është sport… /Fish Media/

Category:

Ju pelqen artikulli shperndaje me shoke!

0 Komente

Shkruani Komentin Poshtë...