Skemë e rrallë kundër goditjes së dënimit! (Video)

Ismail Sinani | Wednesday, July 24, 2013 |

Dy olimpistë të ‘Londra 2012’ janë përleshur në mes vete gjatë një ndeshjeje të Badmintonit, e cila u kthye në tragjedi.
Tajlandezët Bodin Issara e Maneepong Jongjit garuan së bashku në Lojërat Olimpike të vitit të kaluar, por ata i kishin prishur punët në fillim të këtij viti, ndërsa ata u përfshinë në një dhunë në evenimentin Canada Open dje.
Finalja e tyre u ndërpre kur Issara e ndoqi Jongjitin deri jashtë fushës, të cilin më pas e goditi me boksa dhe me shqelma.
Jongjit ia hoqi fanellën ish shokut të tij duke u munduar të mbrohej, ndërsa më pas ata u ndanë nga trajnerët e tyre.
Sigurisht, as Issara nuk shpëtoi lehtë, pasi atij iu nevojitën dy qepje në vesh, ndërsa më pas të dy garuesit u suspenduan nga turneu. /Fish Media/

Category:

Ju pelqen artikulli shperndaje me shoke!